Перспектива навчання за програмою подвійних дипломів

16 квітня у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася зустріч у  рамках міжнародної освітньої програми подвійних дипломів з делегацією від Університету імені Адама Міцкевича у місті Познань (Республіка Польща ) – професором Орестом Красівським та Ігорем Ксеничем (Ph.D.).

Модератор зустрічі – професор, доктор історичних наук Василь Марчук  наголосив, що враховуючи інтереси і потреби української студентської молоді, наш університет уклав договір про співробітництво з Познанським університетом.

Представники Познанського університету детально розповіли про критерії вступу та перспективи навчання, а також про комфортні умови проживання. Було запропоновано два напрямки навчання: європейська комунікація та проектування культури освітнього рівня «бакалавр» і «магістр». Навчання безкоштовне.

Основна перевага договору:

–       забезпечення студентам університету можливості паралельного навчання у двох вузах;

–       отримання додаткового диплому європейського зразка;

–       можливість подальшого працевлаштування за фахом в ЄС.

«Наш університет повністю забезпечить розвиток студента у всіх сферах комунікації. Через три роки відмінно володітимеш двома іноземними мовами, пізнаєш основи перекладу. В Інституті європейської культури будеш навчатися разом з іноземними студентами та отримувати знання від викладачів з інших країн. Саме в такий спосіб пізнаєш європейську комунікацію. Знання про світ будеш отримувати під час закордонних наукових подорожей. Зможеш взяти участь в програмі Erasmus+ і за рахунок ЄС навчатися семестр чи два в швейцарських, італійських, німецьких, іспанських університетах» – зазначив професор Орест Красівський.

Студенти мали можливість поставити свої запитання та поспілкуватися з представниками Познанського університету.