«Спілкування про майбутнє» зі здобувачами вищої освіти IV курсу спеціальності «Політологія»

1 червня в онлайн режимі відбулась зустріч «Спілкування про майбутнє» зі здобувачами вищої освіти IV курсу спеціальності «Політологія». На зустрічі були присутні завідувач кафедри політології, професор Климончук В.Й., завідувач кафедри політичних інститутів та процесів, професор Марчук В.В., викладачі, випускники.
Професор В.Й.Климончук наголосив за якою освітньою програмою у магістратурі можуть навчатися студенти, зазначивши переваги та перспективи, які відкриває перед ними отримання відповідної освіти. Доцент І.І.Ломака розповіла про підготовку та процедурні компоненти вступу в магістратуру спеціальності «Політологія». Професор В.В.Марчук детально ознайомив з особливостями підсумкової атестації та розповів про особливості навчання на ОР магістр за системою подвійних дипломів.
Студенти детально ознайомились з процедурою реєстрації на ЄВІ, структурою роботи під час складання ЄВІ, ресурсами для підготовки, термінами та умовами підготовки і подачі документації для вступу в магістратуру, змістом та особливостям складання вступних іспитів. Також було обговорено порядок складання літньої екзаменаційної сесії та підсумкової атестації.