Випускники-магістри спеціальності “Політологія” взяли участь в урочистостях з нагоди вручення дипломів

Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам відбулися у форматі онлайн. Близько півтори тисячі (1459) молодих фахівців денної та заочної форм навчання отримали документ про здобуття кваліфікації за ступенем вищої освіти «магістр», з них 316 – з відзнакою.

Ректор університету, професор Ігор Цепенда традиційно звернувся з вітальним словом до випускників. Він зазначив, що ті знання, які студенти отримали під час навчання в Прикарпатському університеті стали основою освітньої платформи кожного.

«Протягом наступних років Ви будете нанизувати все нові і нові знання для того, щоб бути професіоналами, порядними людьми і  патріотами України. І в цей день я хотів би щоб Ви і надалі весь час залишалися особистостями, особистостями, які в складні періоди свого життя не опускають руки, а шукають шляхів подолати ці труднощі», – побажав ректор.

Своєю чергою зі словами подяки на адресу своїх наставників-викладачів виступила випускниця-магістр факультету математики та інформатики Христина Шебунчак. Вона, зокрема, зазначила, що для студентів не просто було навчатися в період пандемії, адже нові виклики внесли нові корективи в особисте життя, студентське життя, навчальний процес і висловила слова вдячності ректорату університету, викладацькому складу за допомогу і підтримку.

«Завдяки усім вам, ми це змогли, ми це здолали. Я зараз можу пишатися тим, що я є випускницею Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника», – зазначила магістр Христина Шебунчак.

Пісенним дарунком для випускників-магістрів була пісня «Святкова» у виконанні кандидатки мистецтвознавства нашого університету Оксани Сливки.

На звершення онлайн-урочистостей прозвучав студентський гімн «Гаудеамус».

Відео онлайн-урочистостей можна переглянути тут – https://www.youtube.com/watch?v=8RU2XDi9j7o