Про зміст та реформування діяльності українських політичних партій

16 лютого 2021 р. доктор політичних наук, професор кафедри політичних інститутів та процесів Сергій Дерев’янко спільно з кандидатом наук з державного управлінням, експертом Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» «Інституту Республіка» в м. Івано-Франківську, депутатом Івано-Франківської районної ради Олегом Серняком взяв участь у телепередачі «Про головне в деталях» івано-франківського обласного телебачення «Галичина». Тема розмови – «Якість української політики та новий закон «Про політичні партії»».

Під час передачі були розкриті такі питання: якість проєкту нового закону про політичні партії; недосконалість роботи партій в очах виборців: виклики та вирішення проблемних питань; трансформації у структурі українських політичних партій в контексті нового законопроєкту; зміни у фінансуванні політичних партій; шляхи удосконалення законопроєкту про політичні партії у зв’язку з війною на Сході України та окупацією Криму; виборці у формуванні системи партії; наявність і зміст програми політичної партії, їхня ідеологія; реалізація законопроєкту про політичні партії у життя.

Детальніше тема розмови – «Якість української політики та новий закон «Про політичні партії»» обласного телебачення «Галичина» за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=5jn8LM9UTP8&list=PL1jq8Cyx-Z05d7sZ-ry4uySeQjqT5t_DE&index=6