Професор кафедри політології Іван Монолатій – переможець премії імені Василя Стефаника

14 квітня за участі заступниці голови обласної державної адміністрації Світлани Онищук відбулося підсумкове засідання комісії з призначення обласної премії імені Василя Стефаника в галузі літератури у 2021 році.

Члени комісії детально обговорили та оцінили запропоновані твори. Вони відзначили високий художній та літературно-науковий рівень цьогорічних конкурсних пропозицій.

Відрадно зазначити, що переможцем обласної премії імені Василя Стефаника у номінації «Проза» став доктор політичних наук, професор кафедри політології факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Іван Монолатій з книгою «Від Донецька до Перемишля. Як сучасна література «пам’ятає» українські міста».

Зазначимо, що нагородження переможців обласної премії імені Василя Стефаника в галузі літератури відбудеться 14 травня в селі Русів під час урочистостей з нагоди 150-річчя від дня народження письменника.

Першоджерело: http://www.if.gov.ua/news/u-yuvilejnij-rik-vasilya-stefanika-peremozhcyami-premiyi-jogo-imeni-viznacheno-troh-prikarpatskih-literatoriv