Студентська команда Прикарпатського університету перемогла в Першій універсіаді метикуючих

24 листопада в Івано-Франківську відбулася Перша універсіада метикуючих. Інтелектуальну першість і кубок переможця здобула студентська команда “#ПНУзалежні” Прикарпатського університету. Наша команда виступила у складі: Наталія Котурбаш, голова студентського сенату університету (капітан команди), Вікторія Лялюк (голова студентського сенату економічного факультету), Вікторія Мельник  (студентка факультету філології), Дмитро Крегель (студент факультету математики і інформатики), Назарій Стасіцький (студент факультету математики і інформатики), Віталій Олінкевич (студент факультету історії, політології та міжнародних відносин), Володимир Медвідь (студент Навчально-наукового Юридичного інституту).

Загалом у змаганнях взяли участь 13 команд, які представляли заклади вищої освіти Івано-Франківська. Інтелектуальні баталії відбувалися за традиційною схемою гри «Що? Де? Коли?» У трьох ігрових турах учасникам довелося дати відповідь загалом на 36 питань, кожне з яких потребувало певних знань та логічного мислення.

Тож, за кількістю наданих правильних відповідей на питання перемогу у Першій універсіаді метикуючих здобула команда «#ПНУзалежні» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Вони отримали кубок переможців, грамоту, сувенірні призи та квитки в кінотеатр «Люм’єр» на перегляд будь-якого фільму.

Зазначимо, що організаторами турніру, який відбувався у Католицькому ліцеї Святого Василія Великого, виступили громадська організація «Клуб метикуючих» та Студія Квізів «9 Вал» у взаємодії зі студентськими сенатами та студентськими профкомами вишів.

«Це була дуже захоплююча гра. Навіть не помітили, як пролетіли дві години. Дуже щасливі, що показали високий результат і гідно представили наш Прикарпатський університет», – зазначила капітан команди Наталія Котурбаш.