Аспірант спеціальності “Політологія” – волонтер у турецькому місті Болу за програмою Еразмус+

Актуальними зараз для всіх є підсумки пройденого року і наміри на наступний, тож не пройду повз…- пише аспірант спеціальності “Політологія” Юрій Головчук. – По-перше, дякую всім, хто вплинув на рішення продовжити працювати для нашої спеціальності Політологія вже як аспіранта. Впевнений, що це важливий крок. Колеги, то було, є і буде круто!
По-друге, хотів би нагадати друзям-студентам нашої спеціальності, що сьогодні є багато можливостей для неформальної освіти та спілкування з однодумцями з інших країн.
Одна з них, Еразмус+ є досить відомою. Тож сталося так, що використав цю ж таки можливість і провів минулі два місяці волонтером в турецькому місті Болу.
Цей час був дуже насиченим: стажування у відділі міжнародних проектів Директорату молоді та спорту муніципалітету Болу, організація та проведення англомовного спікінг-клабу для тамтешніх студентів і допомога в проведенні тренувань з бадмінтону для дітей. Це була лише «офіційна» частина, не враховуючи чудового часу з однолітками та всіма причетними до творення молодіжної політики в місті Болу і звісно подорожей по всій Туреччині.
В результаті – багато хороших знайомств та цінний досвід. А проходив стажування завдяки програмі Європейського корпусу солідарності (один з «еразмусівських» проєктів). Раджу всім спробувати себе в таких програмах, зокрема в новому році
Тож… Друзі і колеги! Щасливого Різдва! Хай будуть нові звершення та успіх в Новому році!
На зображенні може бути: 8 людей та люди стоять
На зображенні може бути: 2 людини, люди сидять та у приміщенні
На зображенні може бути: 9 людей, люди стоять та водойма
На зображенні може бути: 9 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні
На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні