НАЗЯВО відмітило виважену роботу Університету імені Василя Стефаника як одного з провідних ЗВО регіону

Хтось широко висвітлює свою роботу в соціальних мережах, хтось – і це зрозуміло – не вважає за потрібне витрачати на це ресурси, проте це не знецінює важливість університетів зараз.
Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника як один з провідних ЗВО регіону працює виважено і організовано.
Мабуть, найцінніша ініціатива Прикарпатського національного університету мені Василя Стефаника – можливість, надана науково-педагогічним (педагогічним) працівникам, персоналу та здобувачам освіти з евакуйованих закладів вищої освіти України використати продовжити освітній процес, перерваний у їхньому ЗВО внаслідок збройної агресії РФ проти України.
Співробітники Навчально-наукового юридичного інституту на період воєнного стану надають безкоштовні консультації з юридичних питань, а отримати правову допомогу можна телефоном або в електронному форматі.
До Шевченківських свят Центр студентського розвитку Прикарпатського університету провів онлайн студентські читання з нагоди відзначення 208-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка.
На факультеті психології ПНУ створено пункт для надання психосоціальної підтримки для студентів, їх близьких, а також для усіх, хто цього потребує. Пункт працює в режимі онлайн.
Кафедра журналістики Факультету філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника започаткувала цикл онлайн-тренінгів «Інформаційна безпека під час військових дій».
Ректор університету зустрічається зі студентами на онлайн брифінгах для надання більш повної інформації і відповідей на запитання.
Побажаймо університету успіху у відновленні освітнього процесу.
Слава Україні!🇺🇦
На зображенні може бути: ‎7 людей, екран та ‎текст «‎S യ( /ه / P t редактировать совместный доступ вид аудиоивидео видео участник совещание правка роман кицмен Irop цепенда 요 включить микрофон здесь текст здьека для поиска остановить видео 0 и/или филиалы омпании, 2022. все права защищены заявлениеоконфиденциальности условия активация Windows чтобы активировать Window‎»‎‎