Прикарпатський університет перерахував майже 1 мільйон гривень на підтримку Збройних Сил України

З перших днів повномасштабного вторгнення російських окупантів на українську землю університетська спільнота Прикарпатського активно долучилася до підтримки обороноздатності нашої армії.

Черговий внесок на підтримку ЗСУ колектив Прикарпатського університету зробив днями. На потреби Збройних Сил України через Національний банк України перераховано допомогу в розмірі середньоденного заробітку працівників закладу  за квітень 2022 року в сумі 991 894,58грн..

Зазначимо, що відповідне рішення було прийняте Постановою конференції трудового колективу університету (протокол №1) та Ухвалою Вченої ради університету (протокол №3) від 29 березня 2022 року.

Перерахунок середньоденного заробітку працівників Прикарпатського університету на підтримку Збройних Сил України є консолідованим внеском у перемогу нашої держави, тож долучитися до спільної допомоги  військовим мав можливість кожен охочий працівник ПНУ.

Ще раніше низка викладачів та працівників перерахували свою «ковідну» тисячу на потреби наших військових. Також варто зазначити, що викладачі, студенти та працівники Прикарпатського продовжують щодня займатися різними доброчинними справами та долучатися до волонтерських ініціатив на підтримку наших захисників та захисниць. Благодійні акції, майстер-класи, проєкти та різноманітні заходи відбуваються і в самому університеті ( https://pnu.edu.ua/blog/2022/04/21/38056/ ).

Ми усі віримо у наших захисників та захисниць! Слава Україні! Слава Збройним Силам України!

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України, тоді ж в Україні ввели воєнний стан, який продовжили до 25 травня.