Школа для ректорів і проректорів зі стратегічного управління

У Каліші (Республіка Польща) пройшла традиційна школа для ректорів і проректорів зі стратегічного управління, в якій взяв участь разом з колегами з Києва та Дніпра ректор Прикарпатського університету професор Ігор Цепенда.
Протягом трьох днів обговорювали з польськими колегами взаємодію у навчальній і науковій сфері в умовах російської агресії.
Під час панельної дискусії про українські університети в умовах війни, поінформували про виклики і труднощі, з якими  зіткнулися у цей складний час.
З свого боку, польські колеги поінформували про дидактичну і гуманітарну підтримку для українських студентів і викладачів, як у Польщі, так і в Україні.
Привітали також нашого давнього пратнера – професора Єжи Возницького, з 20-річним ювілеєм очолюваного ним Фонду польських ректорів, який докладає чималих зусиль для обміну досвідом між українськими і польськими університетами.
На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та текст «XXVI Szkoła FRP Zarządzania Strategicznego szkolnictwie wyższym Debata panelowa: Potrzeby perspektywy wyższego Ukrainie. odbudową systemu szkolnictwa LAT Moderator: Taras Finikov paneliÅ›ci:Jarosław Górniak, Yuliia Honcharova, Piotr Koszelnik, lhor Nikitenko, Zbigniew Osadowski, Igor Tsependa MINOENIKITENK ZBIGNIEWOSADOWSKI RTSEPENDA EECIOE JAROSŁAW GÓRNIAK»
На зображенні може бути: 3 людини та люди стоять
На зображенні може бути: 6 людей, люди сидять, люди стоять та текст «XXVI Szkoła FRP Zarządzania Strategicznego wszkolnictwie wyższym Debata panelowa: Potrzeby perspektywy związane odbudową systemu szkolnictwa wyższego Ukrainie. LAT Moderator: Taras Finikov Górniak, Yuliia Honcharova, Piotr Koszelnik, lhor Nikitenko Zbigniew Osadowski, Igor Tsependa»
На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та у приміщенні
На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та текст «Zarządzania Strategicznego szkolnictwiewyższym Potrzeby wyższego Ukrainie. odbudową systemuszkolnictwa Taras inikov paneli Jarosław Nikitenko bigniew Osadowski, oncharova, Piotr Koszelnik, lhor gor Tsependa MGORISEPINA»