Новорічно-Різдвяні подарунки для дітей-сиріт і дітей з обмеженими можливостями

Темні часи породжують світлих людей. Таким світлом є всі Ви (студенти, випускники, викладачі), хто доєднався до передноворічно-різдвяного дива для дітей-сиріт і дітей з обмеженими можливостями.

Особлива вдячність воїнам з фронту, які суттєво доєдналися до суми зібраних коштів. Це не просто вияв милосердя, це вияв найкращих чеснот української армії! Ви – приклад, наша гордість, наша любов!

Не можна назвати випускниками тих, хто роками разом із нами допомагає дітям. Бо Ви не випустилися з Університету, Ви залишилися із ним по житті – це так круто!!!!

Дякую тим студентам, які замерзли, зголодніли, втомилися, але з радістю допомогли купити подарунки!!!

Фото дітей традиційно не публікуємо з етичних міркувань, фото подарунків, чеків, групи стійких помічників Миколая додаємо!!!

Ніколи не здолати народ, який має таку душевну теплоту і величезну любов у серці.

На зібрані кошти 15081 грн і 50 євро закуплено: дитячі казки, енциклопедії, прописи, книги-розмальовки, розвиваючі книги, дитячі олівці, фарби і пензлики, пластилін, глину для ліплення, набори для гравірування, кольоровий пісок для творчості, бісер, квілінг, дитячі розвиваючі ігри, пазли, ляльки Барбі, машинки, набори «дитячий лікар», конструктори, пірамідки. Дитячі шампуні, олійки, креми, зубні пасти, дитячі мила, пральний порошок і т. ін.

А також великі термоси, хімічні грілки, бездротовий душ, плитку для приготування їжі з газовими балончиками.

А також багато мандарин і цукерок.

Передаємо від дітей їх щиру вдячність, обійми і молитви за Вас і Ваші родини!!!