Відкрито набір на курси підготовки студентів до ЄВІ для вступу в магістратуру у 2023 році

На базі Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника розпочато набір студентів – бакалаврів на курси підготовки до єдиного вступного іспиту (ЄВІ) – тестування з іноземної (англійської, німецької, французької або іспанської) мови для вступу до магістратури.

Студенти матимуть змогу ефективно підготуватися до тестування ЄВІ, необхідного для вступу до магістратури будь-якого закладу вищої освіти. Приймаємо на курси студентів різних спеціальностей і вузів. Викладачі курсів – досвідчені професіонали, якісно працюють з практичними навичками для успішного складання іспиту з іноземної мови, тренують мовні компетенції. Окрім успішного тестування студенти отримують практичні знання, які стануть в нагоді для фахівця будь-якого профілю і навіть у повсякденні.

Серед переваг:

  • вільний вибір формату навчання: очно  чи дистанційно;
  • вибір тривалості і частоти занять (1-2 рази на тиждень, 80 або 160 хвилин);
  • найкраща цінова пропозиція (від 700 до 1500 гривень за весь курс);
  • високі результати.

Реєстрація на курс онлайн: https://forms.gle/doK7vMpMzZCjMomW8

Початок навчання – по мірі формування групи (не менше 10 осіб)

За детальнішою інформацією звертайтесь: м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка 57 (вхід з вул. Чорновола), каб.107, 108 (гуманітарний корпус, Інститут післядипломної освіти та довузівської підготовки).

Тел. (0342) 59 61 57, 0978432630 – Наталія Ярославівна.