Екскурсії в медіа м. Івано-Франківська

Сьогодні семінарське заняття з курсу «Масмедіа в політичному житті суспільства» в студентів третього курсу освітньої програми «Політологія. Національна безпека» Факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника проведено на базі провідних медіа м. Івано-Франківська.
Студенти відвідали редакції ТРК «РАІ», ТРК «Вежа», ТРК «Канал-402», радіо «Західний полюс», газету «Репортер», де ознайомилися зі специфікою роботи журналістів, операторів, звукорежисерів та зустрілися з відомими журналістами Прикарпаття, випускниками спеціальності Політологія, які працюють у цих редакціях.
Здобувачі також завітали до офісу Івано-Франківської обласної спілки журналістів НСЖУ та Івано-Франківського Центру журналістської солідарності, де пані Вікторія Плахта та пані Богдана Засідко розповіли про особливості роботи журналістів в умовах російсько-української війни.
Таке поєднання теорії з практикою дає можливість студентам краще пізнати свою спеціальність та знайти місце майбутнього працевлаштування.
На зображенні може бути: 3 людини та текст
На зображенні може бути: 4 людини
На зображенні може бути: 3 людини, люди навчаються та лікарня
На зображенні може бути: 5 людей та текст
На зображенні може бути: 5 людей, люди навчаються, стіл, шахи та текст
На зображенні може бути: 4 людини, телевізор, відділ новин та текст
На зображенні може бути: 1 особа та телевізор
На зображенні може бути: 3 людини та труба
На зображенні може бути: 4 людини, скрипка та текст
На зображенні може бути: 1 особа та текст
На зображенні може бути: 2 людини, фен, динамік, відділ новин та текст
На зображенні може бути: 3 людини
На зображенні може бути: 4 людини та текст