Молодь і влада

8-го лютого до студентів спеціальності «Політологія» завітали координатори проєкту «Молодь і влада» – наш випускник та аспірант Yura Holovchuk та Інна Дячук. Цей проєкт дає можливість студентам та молодим громадським активістам пройти стажування в структурних підрозділах Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради. Прийом заявок триватиме до 18 лютого. Молодь віком від 18 до 25 років може заповнити анкету за цим посиланням.
Конкурсний набір пройде у два етапи:
– необхідно заповнити реєстраційну форму 👉 https://docs.google.com/…/10pWEsqnT0flElUk9js0l2ZJ…/edit
– пройти співбесіду.
Після заповнень учасниками анкет та мотиваційних листів відбудуться офлайн співбесіди, на яких оберуть орієнтовно 45 учасників, які будуть стажуватись у структурних підрозділах Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради. На початку березня планується старт стажування в рамках проєкту «Молодь і влада» 2024 року.
“Це чудова нагода спробувати себе на роботі в органах місцевого самоврядування та шанс принести своє бачення і зміни в роботу системи. На сьогоднішній час, робота на державній службі є своєрідним вкладом в захист та розбудову держави. І ми вважаємо за необхідне залучати молодих, активних людей до проєкту. Закликаємо молодь не покидати Україну, а навпаки на місцях долучатись до розвитку нашого міста» – вважають координатори проєкту.