Звітна студентська наукова конференція підсекції “Політичні інститути та процеси”

04 квітня 2024 року відбулась Звітна студентська наукова конференція підсекції “Політичні інститути та процеси” на Факультеті історії політології і міжнародних відносин за результатами досліджень у 2023 році .
У конференції взяло участь 36 студентів. Заслухано 20 доповідей. Керівником підсекції була кандидатка політичних наук, доцентка кафедри політичних інституів та процесів М.Міщук, секретар – студентка ІІІ курсу О.Власюк. Тематика доповідей охоплювала різноманітні проблеми політичної науки, зокрема, національні інтереси в забезпеченні національної безпеки України, воєнно-інформаційна безпека, популізм в системі загроз національній безпеці, мова ворожнечі як технологія ведення гібридної війни, інформаційні війни сучасності, забезпечення національної безпеки в умовах воєнного часу, елітарні теорії XX-XXI ст.., реакції міжнародної спільноти на російську інформаційну агресію проти України, політика національної безпеки США, зовнішні відносини США у ХХ столітті , перспективи та діяльність групи БРІКС, статус глави держави США і Франції. Наукові доповіді студентів відзначалися високою якістю досліджень, детальністю аналізу, оригінальними підходами до обраних тем, вмінням чітко та доступно подати свої наукові висновки.
За підсумками звітної конференції, кращі роботи були рекомендовані до друку у збірнику студентських наукових праць «Еврика» (Марчук С., Сегедин Д.) та до нагородження грамотами (Ставичний Р.,Власюк О., Тутов О.).
На зображенні може бути: 3 людини та люди навчаються