З Днем Державного Прапора України!

Вітаємо професорсько-викладацький склад Прикарпатського національного університету, працівників та студентів з державним святом – Днем Державного Прапора України! Символа, що уособлює незалежність, силу духу та єдність нашого народу.

Синьо-жовтий стяг піднімається у кожному куточку нашої країни, надихає на перемоги та є свідченням незламності українського народу.

У ці складні часи наш Прапор став ще більш значущим, адже за нього сьогодні борються найкращі сини та доньки України. Наші воїни, серед яких і студенти, і викладачі нашого університету, щодня ризикують своїм життям, захищаючи нашу державу від ворога. Їхній героїзм та самовідданість стали прикладом для всіх нас, і ми низько вклоняємося їм за їхню мужність та патріотизм.

Ми дякуємо нашим Збройним Силам України, які відстоюють нашу незалежність та наше право жити під мирним небом.

Кожен день, коли ми бачимо наш Прапор, ми згадуємо про їхню важливу роль у захисті нашої Батьківщини. Ми піднімаємо наш стяг з особливою гордістю, знаючи, що за ним стоїть кожен з нас – від найменшого до найстаршого, від студента до викладача, від мирного жителя до воїна. Кожен з нас своїми вчинками, працею та вірою робить свій внесок у краще майбутнє.

Нехай наш Державний Прапор і надалі надихає нас на великі звершення, об’єднує у боротьбі за свободу та дарує віру у святу Перемогу!

Слава Україні! Героям слава!