З Днем Незалежності України!

Дорогі викладачі, студенти, аспіранти, докторанти, працівники, ветерани та випускники Прикарпатського національного університету!

Вітаємо вас із державним та величним святом — Днем Незалежності України!

Сьогодні ми з особливою гордістю усвідомлюємо, яку високу цінність має для кожного з нас Незалежність. У ці складні часи, коли наш народ відстоює свою свободу зі зброєю в руках, ми доводимо всьому світу, що Україна — це країна з незламним духом, яка готова боротися за свій суверенітет, територіальну цілісність, за свої ідеали, за майбутнє свого народу.

Серед тих, хто сьогодні захищає нашу державу в лавах Збройних Сил України, є наші студенти, викладачі, випускники. Ми вдячні кожному з вас за вашу мужність, силу духу та патріотизм. Ви — справжні герої нашого часу. Ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя за нашу Батьківщину. Їхній подвиг залишиться назавжди в наших серцях…

Наша незалежність — це не лише політична свобода. Це наша ідентичність, культура, мова та традиції, які ми бережемо та примножуємо.

Україна — це країна з багатою історією та неповторною культурою, яку знають і поважають у багатьох куточках світу. Наш народ славиться своєю працелюбністю, талантом та стійкістю, і зараз ми з гордістю представляємо нашу країну на міжнародній арені.

Нехай кожен день нашої незалежності буде кроком вперед до процвітання і розвитку України! Ми сильні, коли ми разом, і разом ми обов’язково переможемо!

Перемоги нам та мирного неба! Слава Україні! Слава ЗСУ!