Нарада з організації виробничої практики в політичних партіях

1 лютого 2021 р. відбулася для студентів ІІІ курсу спеціальності Політологія нарада на  платформі ZOOM з питань організації виробничої практики в політичних партіях.

Зміст практики охоплює ознайомлювально-навчальну і організаційну та дослідницьку роботу. Студенти-бакалаври на практиці знайомляться з правами та обов’язками бази практики, правилами внутрішнього розпорядку, пропонується дослідити Статут, Положення про діяльність організації, посадові інструкції. З метою ознайомлення з роботою політичних організаціях, проводиться екскурсія функціональними відділами й студенти-бакалаври отримують загальне уявлення про структуру та діяльність політичної організації.

У процесі наради факультетський керівник практики доцентка кафедри політичних інститутів та процесів Кобець Ю.В. ознайомила студентів із метою і завданнями виробничої практики, змістом, структурою та поетапною організацією  практики, обов’язками студентів-практикантів, надала необхідні рекомендації щодо обсягу, організації і якості виконання завдань, оформлення звітної документації виробничої практики. Наголошено на потребі дотримання інструкції з охорони праці, правил техніки безпеки, соціальної дистанції та використання засобів індивідуального захисту.

Фахові керівники-методисти практики висловили свої рекомендації майбутнім фахівцям, побажали творчої наснаги, успіхів та оптимізму у процесі проходження виробничої практики в політичних партіях.

Виробнича практика триватиме два тижні, з 1 лютого по 13 лютого 2021 р. Її базами є: Івано-Франківська міська організація ВО «Свобода», Івано-Франківська обласна організація  політичної партії «Сила і Честь», Івано-Франківська територіальна  організація політичної партії «Європейська Солідарність», Івано-Франківська обласна партійна організація політичної партії УДАР.