Вітання завідувача кафедри політичних інститутів та процесів професора В.В. Марчука з ювілеєм!

Колектив кафедри політичних інститутів та процесів вітає завідувача кафедри, доктора історичних наук професора Василя Васильовича Марчука з ювілеєм!!!

Шановний Василю Васильовичу, прийміть наші щиросердечні вітання з нагоди Дня народження!

Ваші професійні досягнення – Відмінник освіти України, Заслужений діяч  науки і техніки України, Академік Української академії політичних наук, ініціатор і керівник багатьох міжнародних проєктів, науковий керівник Прикарпатської Історико-політологічної наукової школи  (захищено біля 30 кандидатських і докторські дисертації), член редколегій  наукових часописів і видань, автор та співавтор більше 200 наукових та навчально-методичних праць з історії України, політичної історії України та  політології – результат Вашої наполегливості, енергійності і працьовитості, прояв Вашого таланту та здобутих знань, приклад активної життєвої позиції.

Вітаючи Вас сьогодні, бажаємо від усієї душі життєвого оптимізму, міцних сил і здоров’я, професійних успіхів та нових творчих досягнень. Удачі Вам у всіх починаннях і щоденних справах! Радості Вам, щастя та здійснення особистих мрій та бажань!