Професор кафедри політичних інститутів та процесів Сергій Дерев’янко взяв участь у конференції на тему «Зміцнення держави: інформаційна відсіч, що веде до перемоги»

11 серпня Всеукраїнська громадська організація Товариство «Знання» України у режимі онлайн провела конференцію на тему «Зміцнення держави: інформаційна відсіч, що веде до перемоги».
Професор кафедри політичних інститутів та процесів Сергій Дерев’янко висловив власні міркування щодо проблем забезпечення інформаційної безпеки в системі національної безпеки Української держави, нагальної потреби прийняття відповідної Стратегії на державному рівні та її реалізації органами державної влади і органами місцевого самоврядування, інституціями громадянського суспільства, а також про підготовку фахівців у цій сфері у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.
Спікери: член правління НСЖУ, голова Київської організації НСЖУ, заслужений журналіст України СОРОКА Михайло Михайлович за участю члена правління НСПУ, письменника-дипломата, експерта Центру дослідження Росії БОРЩЕВСЬКОГО Сергія Юхимовича та голови правління Одеської обласної організації Товариства “Знання” України. доктора філософських наук, професора КИРИЛЮКА Олександра Сергійовича, ДЕРЕВ”ЯНКА Сергія Мироновича, доктора політичних наук, професора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та СЕРНЯКА Олега Ігоровича, кандидата наук з державного управління, доцента кафедри публічного управління та адміністрування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Ведучий: КУШЕРЕЦЬ Василь Іванович, голова правління Товариства “Знання” України, президент Університету сучасних знань, член-кореспондент НАПН України, доктор філософських наук, професор.
На зображенні може бути: 6 людей, зокрема Сергій Дерев'янко та текст «Ûe Meeting oom Û nyaudio Alt+A) Vladimi Marashkin Cepril йAepeB'RHKo иropb oлeKcaHAp KиpилюK TapacroH4apyK oлer cepHRK aHaToлийa6лoB nac4HиK Ð. mиKoлa KoBaлb PO會C。OAEO。ORO 26°C Sunny 13:22»
На зображенні може бути: 4 людини, зокрема Олег Серняк та Сергій Дерев'янко, борода та текст