Запрошуємо на День кар’єри ЄС!

День кар’єри ЄС в м. Івано-Франківськ, 15-16 вересня 2021 року

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь в онлайн-заході «День кар’єри ЄС», що відбудеться в м. Івано-Франківськ 15-16 вересня 2021 року. Співорганізатором події є Інформаційний центр ЄС кафедри міжнародних відносин факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника.

Програма заходу

Відкриття «Дня кар’єри ЄС» 15 вересня 10.00 год. (каб.233, Центр інноваційних освітніх технологій “PNU-Ecosystem”, Прикарпатський національний університет)

Вітальні слова від Представництва ЄС в Україні та ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника,  професора Ігоря Цепенди.

Панельна дискусія:  «Професійний розвиток та європейська інтеграція»

Модераторка: Наталія Марчук, кандидатка політичних наук, директорка Інформаційного центру ЄС

Спікери:

  1. Валентина Якубів, докторка економічних наук, професорка, проректорка Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника
  2. Юрій Соловей, кандидат економічних наук, народний депутат України VIII скликання, директор Інституту Європейської Політики
  3. Віталій Запухляк, кандидат економічних наук, почесний консул Хорватії у м. Івано-Франківськ

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/aL4H5dbxR5jmgG437

Лінк прямої трансляції https://youtu.be/NVd90JPmJew

15-16 вересня, тренінги soft skills на платформі ZOOM

  • 15 вересня 12.00 Тренінг № 1«Ідеальний кандидат: як скласти резюме Europass та мотиваційний лист»

Тренерка: Надія Гульчук, керівниця Urban Space Radio

Посилання на реєстраціюhttps://forms.gle/aL4H5dbxR5jmgG437

  • 16 вересня 10.00, Тренінг № 2 «Кар’єра майбутнього: soft skills яких вимагає світ »

Тренерка: Віталія Коніщук, Head of Media Business Education Вищої школи Media&Production 1+1

Посилання на реєстраціюhttps://forms.gle/aL4H5dbxR5jmgG437

  • 16 вересня 12.00, Тренінг № 3«Медіаграмотність: як не вестись на провокації»

Тренерка: Наталія Марчук, кандидатка політичних наук, доцентка кафедри журналістики, директорка Інформаційного центру ЄС

Посилання на реєстраціюhttps://forms.gle/aL4H5dbxR5jmgG437

День Кар’єри ЄС реалізується в рамках проекту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні». Захід відбувається щорічно у більше ніж 15 містах України протягом останніх п’яти років. День Кар’єри ЄС – це серія публічних заходів, де представники Мереж ЄС та всі активні та зацікавлені громадяни можуть поділитися думками, власним досвідом щодо впровадження стандартів та практик ЄС в Україні, участі у програмах ЄС для розвитку нових бізнесових та освітніх можливостей, обговорити тренди на ринку праці, зокрема щодо знань та навичок, які потрібні молодій людині, щоб зробити успішну кар’єру.

Під час заходу гості дізнаються: про поширення принципів та підходів Європейського Союзу у сферах молодіжної зайнятості, навчання протягом життя, а також пріоритетів соціального та економічного розвитку ЄС; про кращі практики взаємодії вищих навчальних закладів із роботодавцями для прогнозування потреб у знань і навичках; обговорять сучасні тенденції на ринку праці та ті знання і навички, яких очікують роботодавці від майбутніх працівників; тренінги допоможуть учасникам розвинути soft skills, наприклад, навички комунікації, співробітництва, самопрезентації та пошуку роботи, емоційного інтелекту тощо.

День кар’єри є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується громадськими організаціями «Фундація «Відкрите суспільство» та ГО «Молодіжна Альтернатива». Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.

За детальною інформацією прохання звертатися до організаторів у м. Івано-Франківськ, Наталя Марчук, тел. 067 650 9658, natali.marchuk@gmail.com