У Прикарпатському університеті приготували близько 200 пасок для військових ЗСУ

21 квітня 2022 р. в приміщенні Навчально-виробничої лабораторії «Гастроательє» кафедри готельно-ресторанної та курортної справи факультету туризму пройшов майстер-клас з приготування великодніх пасок. Захід відбувся за ініціативи завідувача кафедри Володимира Клапчука та підтримки декана факультету Володимира Великочого.

Майстер-клас провели доцентка кафедри Лілія Лояк та завідувач НВЛ «Гастроательє» Ярослав Андрухів. У ньому брали участь студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та науково-педагогічні працівники кафедри. За традиційним українським рецептом приготували близько 200 великодніх пасок.

Святковий кошик та паски передали для українських військових на передову, а також у Благодійну організацію «Час добра та милосердя».