Вітаємо випускниць спеціальності “052 Політологія”!

Від усієї університетської спільноти щиро вітаємо кандидатку політичних наук, доцентку кафедри журналістики Наталію Марчук та кандидатку політичних наук, старшу викладачку кафедри міжнародних відносин Наталію Голуб’як з перемогою в конкурсі на реалізацію академічної мобільності за програмою ЄС Erasmus+ на базі Опольського університету (Республіка Польща).
Період реалізації академічної мобільності співпав із проведенням в Опольському університеті ІІІ Центральноєвропейського міжнародного тижня, який розпочався сьогодні, 9 травня 2022 року. Відрадно, що наші переможниці також запрошені до участі в низці заходів, які будуть проведені в рамках Міжнародного тижня, тож матимуть змогу розповісти іноземним колегам про трагічні й драматичні події війни, розв’язаної російською федерацією проти мирної України, та героїчний спротив Українсього народу 🇺🇦 у боротьбі за власну соборність та незалежність.
Щиро бажаємо п. Наталії Марчук і п. Наталії Голуб‘як успішної реалізації академічної мобільності, набуття позитивного професійного досвіду та цікавих вражень!