Британський фонд наукових партнерств профінансує міждисциплінарну навчальну програму

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника отримав фінансову підтримку на продовження співпраці з університетом Східної Англії. Міжнародний фонд наукових партнерств (Великобританія) профінансує грант у розмірі 21 тисяч фунтів стерлінгів для проведення міждисциплінарної навчальної програми “Від викладачів до інноваторів – від студентів до підприємців”.

5-денний тренінг буде проведено у березні 2024 року на базі університету Східної Англії.

Викладачі Прикарпатського національного університету разом з британськими колегами будуть вивчати способи інтеграції підприємництва та інновацій у навчальний процес через активне залучення студентів, включаючи хакатони, конкурси стартапів, проблемно-орієнтоване навчання та інші методики.

За результатами реалізації проєкту буде сформовано спільну ПНУ та УАС команду тренерів для розвитку підприємницьких компетентностей студентів університетів.

Координатором від Прикарпатського національного університету є доцент кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування, керівник Регіонального акселератору розвитку стартапів в ПНУ Ірина Григорук.