Перший міжнародний форум політологів в Україні

Викладачі факультету історії політології і міжнародних відносин Василь Марчук, Василь Климончук, Тетяна Струтинська беруть участь у Першому міжнародному форумі політологів, який проходить у Львові. Форум об’єднав десятки експертів, вчених й освітян та понад сто учасників і гостей з країн Європи, Вишеградської групи й України. Захід організований Центром політичних досліджень (Львів) на базі кафедри політології Львівського національного університету імені Івана Франка за партнерства Вроцлавського університету, Університету Печа, Пряшівського університету й Університету Градець-Кралове.
У ході Форуму відбувається обговорення практичних та теоретичних інновацій і трендів у політичній науці та практиці, а також ключових аспектів сучасної політики і політології як в Україні, так і закордоном.
Форум організований у рамках панельних дискусій і воркшопів, де експерти та спікери діляться своїм досвідом і думками на різні актуальні теми, особливо важлива тематика повномасштабної російсько-української війни та надання Україні в 2022 році статусу кандидата на членство у Європейському Союзі.
На зображенні може бути: 5 людей та текст
На зображенні може бути: 6 людей
На зображенні може бути: 8 людей та текст
На зображенні може бути: 7 людей
На зображенні може бути: 4 людини