Факультет знайомить здобувачів освіти ліцею №12 імені Івана Франка з майбутніми професіями

29 лютого в ліцеї №12 імені Івана Франка Івано-Франківської міської ради пройшла цікава зустріч викладачів Факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника із учнями 11 класів. На порозі вступу до закладів вищої освіти, викладачі Факультету Роман Кобильник, Олег Єгрешій, Тетяна Мадрига, Леся Серман, розповіли майбутнім абітурієнтам про освітні програми спеціальностей, які вони можуть здобути на факультеті.

Одинадцятикласники ознайомилися з особливостями навчального процесу, специфікою практик, студентським самоврядуванням і дозвіллям. Викладачі розказали їм про теперішні здобутки Факультету і Університету, перспективи навчання тут. Зокрема, можливість здобувачам освіти паралельно навчатися в університетах Європейського Союзу, беручи участь в програмах подвійних дипломів, програмах студентської мобільності, отримувати українські та міжнародні стипендії.

На зустрічі учням розкрили певні особливості вступної кампанії 2024 р., а також запросили використовувати технічні можливості комунікації між вступником і Університетом. Викладачі запросили здобувачів освіти брати участь у різних вікторинах, конкурсах які відбуватимуться на Факультеті, а також приєднатися до безкоштовних онлайн-курсів при підготовці до НМТ.

Інформація викладачів дуже зацікавила учнів, вони задавали чимало питань щодо майбутнього навчання в Університеті.

Дякуємо за організацію профорієнтаційної зустрічі в. о. директора ліцею №12 імені Івана Франка Болюк Галині Дмитрівні, практичному психологу Самолюк Наталія Ярославівна та вчителям ліцею.