Зустріч зі стейкхолдерами

2 квітня 2024 р. відбулася зустріч здобувачів освітніх програм «Політологія» та «Політологія. Національна безпека» з працівниками Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, а саме заступником начальника відділу головної інспекції ГУНП в Івано-Франківській області, підполковником поліції Олегом Степаненком, інспектором відділу головної інспекції ГУНП в Івано-Франківській області майором поліції Іваном Дронівим, з інспектором сектору адміністративної практики, старшим лейтенантом поліції Галиною Вальчишин, старшим інспектором з особливих доручень Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України старшим лейтенантом поліції Марією Кравецькою.
Під час зустрічі обговорили питання про специфіку діяльності Національної поліції України, зокрема про роботу Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини, запровадження на Прикарпатті системи «Custody Records» – системи електронного обліку та цілодобової фіксації усіх дій, які відбуваються у відділах та відділеннях поліції з метою забезпечення дотримання прав та законних інтересів як затриманих, так і поліцейських.
Також працівники поліції мали змогу поділитися практичним досвідом та з легкістю відповідали на запитання студентів. Такі заходи позитивно впливають на комунікацію з громадськістю та виховання майбутнього покоління.
Слід зазначити що студенти та викладачі були приємно вражені діяльністю поліції та відмітили позитивні зміни щодо роботи з громадянами.
Наприкінці зустрічі обговорили питання майбутньої партнерської співпраці з стейкхолдерами.
На зображенні може бути: 4 людини та костюм
На зображенні може бути: 4 людини
На зображенні може бути: 6 людей та текст
На зображенні може бути: 6 людей та текст
На зображенні може бути: 8 людей та текст
На зображенні може бути: 8 людей та текст
На зображенні може бути: 3 людини
На зображенні може бути: 11 людей, люди навчаються та текст
На зображенні може бути: 7 людей, люди навчаються, телефон, стіл та текст
На зображенні може бути: 8 людей та люди навчаються