Клас безпеки Головного управління ДСНС

До класу безпеки Головного управління в області завітали студенти Прикарпатського національного університету
🔹 У Класі безпеки Головного управління ДСНС України цікаво всім і дітям і підліткам і навіть дорослим. Відвідувачами класу стали студенти майбутні журналісти та політологи факультету політологія, національна безпека та факультету журналістика Прикарпатського національного університету разом з викладачами. Студенти були вражені наскільки влучно та доступно викладені всі правила , які рятують життя, та одразу відсканували всі QR-коди, що розміщені на вході до класу де міститься вся необхідна інформація.
🔹 За час перебування у класі, рятувальники пригадали студентам як користуватися вогнегасником, як надавати домедичну допомогу, а особливу увагу звернули на правилах поводження з вибухонебезпечними предметами.
Також хлопці та дівчата почули сумну статистику загибелі на воді і пообіцяли більше ніколи не нехтувати правилами безпеки підчас відпочинку на водоймах. Поговорили і про безпеку підчас походів у гори та про пожежі в екосистемах, також рятувальники розповіли про співпрацю з компанією UNICEF Ukraine.
Зі слів студентів даний захід для них був дуже пізнавальним та важливим, вони багато навчилися та пригадали і з задоволенням прийшли б у #КласБезпеки знову.
На зображенні може бути: 13 людей