Знайомимо учнів Ліцею імені Романа Шухевича з Факультетом історії, політології і міжнародних відносин

12 березня в стінах Ліцею імені Романа Шухевича Івано-Франківської міської ради викладачі Факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника провели цікаву зустріч з учнями 10 і 11 класів. Роман Кобильник, Михайло Москалюк, Мар’яна Міщук, Сергій Васильченко і Петро Гаврилишин розповіли здобувачам середньої освіти про спеціальності та освітні програми на яких навчаються студенти Факультету, особливості навчального процесу, студентське самоврядування і дозвілля та про сфери зайнятості, де зможуть реалізувати себе випускники після навчання.

Напередодні вступної кампанії, учні ознайомилися з її основними етапами, нововведеннями та можливістю комунікації з Приймальною комісією Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Ліцеїсти отримали кваліфіковані відповіді на поставлені запитання. Майбутні абітурієнти отримали запрошення вступати на навчання в Прикарпатський національний університет імені Василя Стефника, і зокрема на освітні програми Факультету історії, політології і міжнародних відносин.

Висловлюємо щиру подяку за організацію зустрічі директору Ліцею імені Романа Шухевича Косару Геннадію Степановичу та вчительці історії Грабані Христині Ярославівні.